Arta penisului


Ingrosarea permanenta a penisului cu micropicaturi de silicon Premiera in Romania Clinica Dr Renert Gad e prima si arta penisului clinica din Romania unde marirea permanenta a buzelor se realizeaza prin metoda profesorului Orentreich din New York, si ramane leader in aceasta metoda care asigura rezultate ce se mentin peste 20 de ani.

Mărirea penisului, mit sau realitate

Acest lucru se datoreaza faptului ca siliconul medical pur se injecteaza pentru a modela si pentru a stimula depunerea de colegen in jurul fiecarui strat de micropicaturi.

Astfel, in aproximativ 5 sedinte la interval minim de 3 saptamani intre ele se obtine un volum natural, compus din structura colagenica proprie ce s-a depus pe acel schelet foarte precis de micropicaturi siliconice… Rezultatele acestei metode incep sa devina vizibile de regula dupa 3 sedinte iar rezultatul final se va mentine cel puntin de arta penisului fara sa se modifice de alungul vietii, fara sa se deformeze sau sa migreze materialul injectabil cum se intampla fara exceptii arta penisului toate metodele permanente folosite pana in ziua de azi.

penisul mare este bun nodul în penis

Reactiile adverse la aceasta metoda daca este efectuata corect, cu precizie riguroasa si urmand protocolul descris de Profesorului N. Orentreich sunt de arta penisului absente. Procedura se realizeaza in cabinetul medical cu o usoara anestezie cu un ac extrem de fin ceea ce permite pacientului sa fie constient si sa comunice tot timpul cu medicul.

care crește și prelungește o erecție de ce trag penisul

Printr-o singura intepatura fina, nedureroasa cu un instrument lung si foarte subtire ce nu se simte sub piele penisul se remodeleaza, astfel incat la palpare lasa impresia ca este natural suta la suta. Interrdictii majore nu exista doar timp de 8 ore dupa procedura contactul sexual trebuie evitat. Pentru orice detalii ne puteti contacta folosind datele de mai jos: Strada Herastrau Nr 1, Etaj 4, Ap 10, București clinica dr-renert.

penisul tras cauzele agravării erecției

Valorile noastre prioritare sunt oamenii, apoi stiinta si arta chirurgicala, tehnici si procedee specifice selectate pentru confortul si siguranta pacientului.

Bucuresti Romania clinica dr-renert.

de ce trag penisul de ce este atât de mic penisul în repaus