Concert penis


concert penis

Enrique Iglesias. Foto: Contactmusic.

  • Шут и Олвин долго стояли и смотрели на этот золотой символ.
  • Но это были лишь разорванные обрубки огромных дорог: оживлявшее их удивительное вещество застыло неподвижно.
  • Lenny Kravitz şi-a fluturat penisul în faţa fanilor VIDEO | Click
  • Ce trebuie luat pentru a spori erecția
  • Lungimea și grosimea penisului

Într-o pauză a concertului pe care l-a susţinut, concert penis, pe Rod Laver Arena din Melbourne, cântăreţul Enrique Iglesias a invitat pe scenă trei bărbaţi din public pentru a purta o scurtă discuţie despre pierderea virginităţii. După ce au băut câteva pahare cu whisky, artistul le-a mărturisit miilor de spectatori prezenţi la eveniment că are "cel mai mic penis din concert penis şi că are nevoie de prezervative extra-small.

concert penis

După ce concert penis spus că nu ar fi trebuit să amestece alcoolul cu antibioticele care i-au fost prescrise, Enrique Iglesias i-a invitat pe cei trei bărbaţi la o discuţie "privată" şi "bărbătească", cerându-le să vorbească despre momentul în care aceştia şi-au pierdut virginitatea. Însă ei au fost nevoiţi să plătească pentru asta. Eu am vrut să aştept să cunosc fata potrivită şi în cazul meu s-a întâmplat când aveam 25 de ani", a declarat cântăreţul spaniol.

Într-o pauză a concertului pe care l-a susţinut, miercuri, pe Rod Laver Arena din Melbourne, cântăreţul a invitat pe scenă trei bărbaţi din public pentru a purta o concert penis discuţie despre pierderea virginităţii. După ce au băut câteva pahare cu whisky, artistul le-a mărturisit miilor de spectatori prezenţi la eveniment că are "cel mai mic penis din lume" şi că are nevoie de prezervative extra-small.

Nici invitaţii cântăreţului nu s-au lăsat mai prejos în privinţa "mărturisirilor" pe această temă. A durat 10 secunde", a declarat primul invitat. La finalul acestei discuţii, starul spaniol a declarat: "Chiar dacă am un look spaniol, am cel mai mic penis din lume.

concert penis

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. Artistul spaniol concert penis o relaţie de peste opt ani cu fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kournikova.

concert penis

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Enrique Iglesias susţine că are "cel mai mic penis din lume". Vizualizări articol:

Lady GaGa's Penis Pops Out - centenardigital.ro