Evocarea erecției


Home » D:News » Mister antic elucidat: de ce a fost Tutankhamon îngropat cu penisul în evocarea erecției Mister antic elucidat: de ce a fost Tutankhamon îngropat cu penisul în erecţie? Autor: Maria Olaru Faraonul Tutankhamon, cea mai faimoasă mumie din lume, a fost îngropat având penisul ridicat la un unghi de 90 de grade cu scopul de a înăbuşi o revoluţie religioasă iniţiată de tatăl său, sugerează o nouă cercetare.

de ce am o erecție incompletă fără erecție după muncă

Salima Ikram de la Universitatea Americană din Cairo a argumentat că procesul neobişnuit de îngropare a lui Tutankhamon a fost o încercare de a-l face să semene cu Osiris, zeul vieţii de apoi, cu scopul de a contracara încercările regelui Akhenaton evocarea erecției a trece la o religie monoteistă.

Câte organe sunt în corpul uman? Este unanim acceptat faptul că Akhenaton începuse să evocarea erecției cultul Aten sau al discului soarelui în timpul domniei sale.

Testosteronul și erecțiile legate de somn o prezentare generală J Sex Med. Montorsi F, Oettel M. Istituto Scientifico H. San Rafaele, Milano, Italia. S-a speculat că principala funcție a erecțiilor nocturne este de a asigura o fuziune adecvată a cavernozei corporale, ceea ce duce apoi la creșterea oxigenării țesuturilor.

Cu toate acestea, fiul său, Tutankhamon, a fost împotriva monoteismului, motiv pentru care, când a venit la putere, el a încercat să reinstaureze religia tradiţională care presupunea venerarea mai multor zei. Tocmai de aceea, după moartea tânărului faraon, preoţii au ales să îl îngroape cu penisul în erecţie pentru a-l face să-i semene cât mai mult lui Osiris.

cum să păstrezi o erecție pentru un bărbat dacă penisul nu se ridică

Această parte a corpului, aflată în poziţie verticală, a fost ruptă atunci când a fost descoperit mormântul, unii speculând chiar că ea a fost furată. Pe lângă poziţia organului genital, se pare că mumia lui Tutankhamon a prezentat şi alte trăsături neobişnuite.

poppers și erecție masaj penis pentru a l face să crească

Mai întâi, corpul şi sarcofagul lui erau acoperite cu un strat gros de răşini şi uleiuri, tocmai pentru a-l face pe faraon să se asemene şi mai mult cu Osiris, a cărui culoare era negrul. Apoi, Tutankhamon a fost îngropat fără inimă.

penisul nu se închide de ce are nevoie o femeie de la un penis

Deşi evocarea erecției era des întâlnită, ciudat este faptul că tânărul faraon nu avea pus în locul inimii un scarabeu, aşa cum se obişnuia. Ikram argumentează că ar putea fi vorba de o aluzie la moartea lui Osiris, căci atunci când el era om, fratele lui, Seth, l-a tăiat bucăţi şi i-a îngropat capul.

Conform producătorului, acest efect supliment este observat doar atunci când sistematică de admitere ea. După o singură cerere există doar un singur efect — stimularea. Adevărul sau nu? Picături certifică producătorului că produsul său are un efect terapeutic și stimulator puternic. Cu toate acestea, comentarii disponibile online, sugerează altfel.

Această reprezentare este unică în Valea Evocarea erecției.