Gătitul penisurilor


În ultimii 2 ani, aceștia au tratat mii de bărbați care și-au injectat în organele genitale tot felul de substanțe, inclusiv siliciu, ulei de nucă de cocos, ulei pentru bebeluși și ulei de gătit.

gătitul penisurilor

S-a ajuns la infecții urâte care au avut nevoie de intervenții chirurgicale, iar în unele cazuri țesutul erectil a fost atât de deteriorat, încât bărbații gătitul penisurilor rămas impotenți. Akule Danlop, chirurg dintr-un spital din Port Moresby, capitala țării, a povestit pentru The Guardian că personal a tratat mai mult de de bărbați în ultimii 2 ani.

gătitul penisurilor

Vârsta celor care apelează la astfel de practici variază între 16 și 55 de ani, iar printre ei se află și unii cu gătitul penisurilor multă. Doctorul a explicat că mai grav este că nu toți bărbații care au gătitul penisurilor se prezintă la medic, astfel că numărul celor care își fac astfel de injecții și ajung la complicații este mult mai mare.

Dorința bărbaților de a-și mări penisul a înregistrat o creștere și în Marea Britanie.

gătitul penisurilor

Două dintre cele mai mari clinici de chirurgie cosmetică din Marea Britanie spuneau în luna octombrie că au început să primească aproximativ de cereri pe lună în condițiile în care în înregistrau puțin peste 10 solicitări. Doctorul Asif Muneer, de la Asociația Britanică a Gătitul penisurilor Urologici, îi descurajează pe bărbații care vor să apeleze la astfel de intervenții chirurgicale, spunându-le că pot trezi cu complicații majore.

gătitul penisurilor

Poate vrei mai multe articole despre:.