Îndreptați penisul


Boala Peyronie poate provoca, de asemenea, durere sau îndreptați penisul poate îngreuna relațiile sexuale. Discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea medicamentelor pentru a descompune plăcile din penisul dvs. În multe cazuri, chirurgia poate fi de asemenea utilă.

Există, de asemenea, câteva tratamente experimentale pe care le puteți analiza dacă preferați să evitați intervenția chirurgicală. Utilizarea medicamentelor Faceți injecții de colagenază pentru a descompune plăcile. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda tratamente de colagenază dacă aveți o curbă moderată până la severă a penisului 30—90 ° împreună cu o acumulare de țesut cicatricial pe care îl puteți simți cu ușurință sub piele.

Dacă aveți o curbă mai mare de 90 ° în penisul dvs. Dacă sunteți îngrijorat de durere în urma injecției, rugați-vă medicul să amorțească zona înainte de a vă oferi fotografia.

îndreptați penisul tratați erecția acasă

În timpul unui tratament de modelare, medicul vă va îndoi cu atenție penisul în direcția opusă curbei cauzate de placă. Este posibil să fie nevoie să primiți mai multe injecții îndreptați penisul ședințe de modelare înainte de a obține îndreptați penisul dorite. Verapamil este un medicament pentru tensiunea arterială care poate ajuta la prevenirea organismului de a produce prea mult colagen, una dintre proteinele care determină acumularea de țesuturi cicatrice în penis. Injecțiile de verapamil pot ajuta, de asemenea, la reducerea durerii asociate îndreptați penisul boala Peyronie.

5 religii 5 culte ale penisului

Verapamil are avantajul de a fi mai puțin costisitor decât unele alte opțiuni de tratament. Încercați injecții cu interferon pentru a trata curburile în penis. În timp ce interferonul este încă cercetat ca un tratament eficient pentru boala Peyronie, nasul penisului timpurii arată că poate îmbunătăți semnificativ curbura penisului și simptomele îndreptați penisul, cum ar fi dificultatea de a face sex.

Cele mai frecvente reacții adverse ale injecțiilor cu interferon includ dureri, umflături, vânătăi și simptome asemănătoare gripei cum ar fi febră, frisoane, oboseală și dureri musculare.

Întrebați medicul despre medicamentele orale pentru a micșora plăcile.

Curba penisul meu

Dacă preferați să evitați administrarea de injecții pentru a trata boala Peyronie, există și câteva medicamente pe cale orală care vă pot ajuta. Unele dintre aceste medicamente pot reduce dimensiunea plăcilor sau a țesutului cicatricial din penisul dvs. Cu toate acestea, nu este încă clar cât de eficient este unul dintre aceste tratamente.

  1. Curbura penisului și a pompei
  2. Ce trebuie luat pentru a preveni erecția
  3. Atașamente mari pentru penis
  4. Peyronie este o curbură peniană care este creată ca urmare a unei acumulări de placă ţesut fibros cicatricial sub pielea de pe penis.
  5. Curbarea penisului cauzele si tratamentul bolii
  6. Cum să tratezi boala Peyronie | centenardigital.ro
  7. Curbura Penisului: Cum să vă îndreptaţi penisul?
  8. Penis curbat - Pagina 2 | Comunitatea centenardigital.ro

Adresați-vă medicului dumneavoastră despre opțiuni precum: [11] Pentoxifilina, un medicament antiinflamator care poate ajuta la reducerea cantității de țesuturi cicatrice din penisul dvs. Amino-benzoat de potasiu, o formă de vitamina B care poate ajuta la reducerea dimensiunii plăcilor asociate cu boala Peyronie.

Cu toate acestea, nu ajută la reducerea curbei. Tamoxifenul, un tip de medicament anti-estrogen care poate ajuta la descompunerea țesutului cicatricial din plăci. Colchicina împerecheată cu vitamina E și ibuprofen s-a dovedit, de asemenea, că îmbunătățește dimensiunea plăcii. Carnitina, un antioxidant care poate reduce inflamația și poate promova o îndreptați penisul bună vindecare a țesuturilor deteriorate. Discutați despre utilizarea medicamentelor fără rețea pentru a gestiona durerea.

Din fericire, durerea cauzată de boala Peyronie nu este de obicei severă și, de cele mai multe ori, dispare singură odată ce plăcile se termină de formare. Cu toate acestea, dacă durerea este suficient de rea pentru a vă deranja, medicamentele anti-inflamatorii pot ajuta.

Discutați cu medicul dumneavoastră despre îndreptați penisul îndreptați penisul medicament precum ibuprofen Motrin, Advil sau naproxen Aleve pentru a vă trata durerea. Acestea vă pot ajuta să evitați interacțiunile medicamentoase potențial dăunătoare. Încercarea tratamentelor chirurgicale Întrebați-vă medicul dacă sunteți un candidat bun pentru operație.

Chirurgia nu este întotdeauna cea mai bună opțiune pentru tratarea bolii Peyronie. Cu toate acestea, medicul vă poate recomanda dacă starea dumneavoastră este severă și alte tratamente nu funcționează. Discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilele riscuri și beneficii ale unei intervenții chirurgicale. Poți fi un candidat bun dacă: [14] Ai o îndoire severă în penis îndreptați penisul starea ta te împiedică să faci sex Aveți boala Peyronie de cel puțin un an Curbura penisului tău a încetat să crească și a fost stabilă cel îndreptați penisul 6 luni Ai fost fără durere de cel puțin luni [16] X Sursă de cercetare Suturați partea lungă a penisului dacă curba este mai puțin severă.

Dacă curba din penisul dvs. Aceasta presupune fie efectuarea unei incizii, fie plierea țesutului pe partea lungă a penisului pentru a-l îndrepta, apoi suturarea acestuia în loc cu fir chirurgical.

Poți fi un candidat bun pentru acest tip de intervenție chirurgicală dacă ai o disfuncție erectilă mică sau deloc, penisul tău este ușor până la moderat curbat, iar penisul tău este lung.

Curbarea penisului cauzele si tratamentul bolii

Începeți grefarea pentru o curbură mai severă. Dacă penisul dvs. În acest tip de operație, chirurgul se taie direct în placa de pe partea curbată a penisului pentru a ușura tensiunea și a ajuta penisul să se îndrepte. De asemenea, pot îndreptați penisul o parte din placă.

Dacă îți transplantezi penisul iar primitorul face sex cu sora ta, se consideră incest ?

Vor lua apoi o bucată de țesut dintr-o altă parte a corpului cum ar fi în spatele urechii pentru a umple spațiul rămas în urmă. Discutați cu medicul sau chirurgul despre riscurile și beneficiile potențiale ale acestei operații. Discutați despre obținerea de implanturi dacă suferiți de disfuncție erectilă.

Cumpara produse pentru marirea penisului in Surgut

În unele cazuri, boala Peyronie vă poate îngreuna obținerea sau menținerea unei erecții. Dacă aveți o disfuncție erectilă moderată până la severă, întrebați medicul despre obținerea unui implant care să vă ajute să îndreptați penisul și să îl mențineți erect.

îndreptați penisul dimensiunea penisului după grosime

Discutați cu medicul dumneavoastră despre îngrijirile corespunzătoare. În funcție de tipul de procedură pe care l-ați efectuat, poate fi necesar să stați peste noapte în spital sau puteți fi eliberat în aceeași zi.

Întrebați-vă medicul cum să vă îngrijiți cel mai bine zona afectată în timp ce vă recuperați de la operație. Este îndreptați penisul să fie nevoie să așteptați până la 8 săptămâni după operație înainte de a efectua orice fel îndreptați penisul activitate sexuală. Probabil vei simți o durere timp de câteva săptămâni după operație, dar medicul îți poate prescrie medicamente pentru durere care te vor ajuta să te simți mai bine.

Luați întotdeauna orice medicament exact așa cum a recomandat medicul dumneavoastră. Analizând terapiile alternative Încercați întinderi pentru a vă ajuta să îndreptați penisul. Unii medici recomandă tragerea și întinderea ușoară a penisului pentru a ajuta la descompunerea plăcilor și la îmbunătățirea curburii. Întrebați-vă medicul despre cum să efectuați aceste întinderi corect și cât de des să le efectuați. Terapia de tracțiune a penisului timp de 2 - 8 ore pe zi timp de 6 luni poate contribui, de asemenea, la reducerea curburii.

De asemenea, poate fi necesar să gestionați curbură cu medicamente. Întrebați-vă îndreptați penisul despre iontoforeză. Iontoforeza este un tratament care presupune utilizarea unui curent electric pentru a furniza medicamente sub piele fără o injecție.

Pentru tratarea bolii Peyronie, acest tratament constă de obicei dintr-o combinație de verapamil și un steroid. Încă nu este clar cât de bine funcționează acest tratament ca terapie pentru boala Peyronie. Discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamente experimentale.

Există câteva alte tratamente posibile pentru boala Peyronie care sunt încă cercetate. Dacă tratamentele standard nu funcționează pentru dumneavoastră, discutați cu medicul dvs. Pot exista efecte secundare potențiale, cum ar fi fibroza penisului, cicatricea sau disfuncția îndreptați penisul, dar nu au fost efectuate multe studii pe termen lung. Recunoașterea simptomelor bolii Peyronie Simțiți-vă pentru țesutul cicatricial sub pielea penisului.

Deoarece boala Peyronie este cauzată de acumularea de țesuturi cicatrice în penisul tău, uneori îndreptați penisul posibil să simți cicatricile sau plăcile sub îndreptați penisul. Simțiți-vă pentru bătăi plate sau dure de țesut din interiorul penisului. Prezența plăcilor sau țesutului cicatricial poate fi cea mai evidentă atunci când aveți o erecție.

îndreptați penisul fokusin a pierdut erecția

Căutați o curbă care vă poate determina penisul să urce în sus, în jos sau în lateral sau o bandă îngustă în jurul penisului dvs. Dacă aveți mai multe plăci, penisul dvs. Dacă curba este severă, s-ar putea să fie dificil să faci sex.

crește membru Krasnoyarsk

Verificați dacă aveți dificultăți pentru a obține sau pentru a menține o erecție. Boala Peyronie nu cauzează întotdeauna disfuncție erectilă, dar se poate întâmpla pentru unele persoane.

Vreau sa primesc toate notificarile legate de aceasta intrebare Vreau sa primesc notificari cu privire la acest raspuns Nu vreau sa primesc notificari legate de acest raspuns × Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati! Asa este frate, asa mi-am inceput si eu viata sexuala cu ejaculari rapide, de credeam ca sufar de ejaculare precoce. Este perfect functionala, isi face treaba si am scapat demult de problemele cu ejacularea precoce.

Pe lângă plăcile întărite și îndoirea sau deformările evidente ale penisului, aveți grijă de erecții care sunt moi sau care nu durează foarte mult. Căutați scurtarea penisului. Creșterea țesutului cicatricial în interiorul penisului tău îl poate face să pară mai scurt sau mai mic.

Boala Peyronie este adesea dureroasă, deși durerea tinde să se rezolve în cele din urmă, odată ce plăcile nu vor mai crește. În cazuri rare, boala Peyronie se poate îndreptați penisul de la sine. Boala Peyronie este o afecțiune comună care poate afecta până la 1 din 11 bărbați la un moment dat în viața lor.

Spune-i cum te simți comentarii penisuri și ce pot face pentru a te susține.

îndreptați penisul mic înainte de erecție

Dacă aveți probleme să faceți act sexual, discutați despre alte modalități prin care puteți fi intime în timp ce primiți tratament pentru starea dumneavoastră.