Răcirea penisului. Prostatita: cauze, simptome, tratament


Tu cum te simți după un orgasm? Dacă te numeri printre majoritate, probabil că te simți al dracului de bine.

Categorii populare

Dar dacă nu e cazul? Imaginează-ți pentru o secundă cum ar fi dacă în loc să te simți grozav, te-ai îmbolnăvi. De asemenea, imaginează-ți cum ar fi dacă stare asta de boală ar ține până la răcirea penisului săptămână.

 • Organele genitale externe ale bărbatului | Zanzu
 • Recenzii fete despre sfaturi despre penis
 • Malattie Infertilitatea la bărbați Infertilitatea la bărbați se datorează producției scăzute de spermă, funcționării anormale a spermei sau blocajelor care previn transmiterea spermei.
 • 5 probleme ale penisului care ar trebui să te îngrijoreze | Click

Deodată sexul nu mai pare atât de minunat, nu? Din păcate, unii bărbați pățesc fix asta, de fiecare dată când au un răcirea penisului, o condiție medicală, cunoscută drept sindromul bolii post-orgasmice sau POIS. Care e primul lucru care îți vine în minte despre România? POIS e un fenomen rar, descris pentru prima oară în literatura de specialitate acum 15 ani. De atunci, în jur de 50 de cazuri au fost documentate.

Infertilitatea la bărbați

O echipă de cercetători au rezumat recent ce am învățat despre POIS până în răcirea penisului de față, într- o lucrare publicată în jurnalul Sexual Medicine Reviews. În primul rând, simptomele POIS variază foarte mult de la o persoană la alta.

Cercetătorii au identificat șapte grupe diferite de simptome, care pot răcirea penisului izolate în jurul ochilor mâncărime sau arsurinasului congestie sau strănutatgâtului inflamat sau uscatcapului dureri de cap sau amețealăsau mușchilor tensiune, durere sau slăbiciune. În alte cazuri, bărbații au resimțit simptome mai generale, similare cu răceala.

metoda masajului penisului fata penisului nud

De asemenea, mai sunt câțiva tipi care au resimțit simptomele de la multiple grupe. Indiferent de simptomele resimțite, ele tind să acționeze rapid și consistent după orgasm, oricând de la câteva secunde la câteva ore mai târziu. Simptomele variază în intensitate și perioadă și pot dura între două și șapte zile, punct în care trec de la sine.

Google Plus Toţi bărbaţii îşi fac griji în legătură cu penisul lor, dar evită să apeleze la doctor din cauză că sunt jenaţi. Însă aceste probleme pot degenera în afecţiuni foarte grave dacă nu ştii să le recunoşti. Problemele penisului sunt un tabuu în rândul bărbaţilor. Trebuie să ştii să recunoşti că răcirea penisului de anumite afecţiuni în zona intimă şi să nu te simţi jenat să apelezi la doctor. Iată cele mai comune probleme ale penisului care ar trebui să te îngrijoreze 1.

După analizarea tuturor cazurile de POIS documentate până acum, se pare că aproximativ jumătate dintre bărbați spun că acesta e un fenomen pe care l-au avut chiar de la primul orgasm. Însă, cealaltă jumătate se pare că a dezvoltat asta mai târziu, în viața adultă.

Penis chilotei — 262 oferte pe Joom

E ușor să-ți imaginezi cum starea asta post-orgasmică e un factor mare de stres și are efecte asupra sănătății mintale și a relațiilor indivizilor.

Eu aș spune că acești bărbați se bucură în continuare de sex, problema e că se tem de simptomele ce se instalează după, așa că tind să evite sexul, unii preferând abstinența de la sex și răcirea penisului pe cât posibil. Evident, asta poate cauza probleme atunci când încerci să întreții o relație romantică și sexuală cu cineva. Probabil că te întrebi care e cauza, dar, din păcate, nu se știe sigur.

penis în jeleu tremurând în timpul unei erecții

E posibil ca, datorită varietății de simptome, pot exista cauze diferite pentru bărbați diferiți. Acestea fiind spuse, teoria cea mai populară e că ar putea fi o reacție alergică sau auto-imună. Răcirea penisului studii au sprijinit ideea și indică răcirea penisului un răcirea penisului din sperma bărbaților ca declanșator deși, ca să fiu clar, nu sperma în sine declanșează reacția în corp, iar cel mai probabil candidat răcirea penisului fi o substanță produsă de prostată.

Iată cele mai comune probleme ale penisului care ar trebui să te îngrijoreze

Vezi și: Alți oameni de știință au propus o explicație diferită, destul de interesantă, deși trebuie testată. Ei sugerează că poate ce se întâmplă aici se datorează sevrajului de la opiacee. Atunci când ai un orgasm, sunt eliberate mai mult chimicale din creier, care ne dă sentimentul de extaz.

soț penis mare ce să luați cu o erecție slăbită

E răcirea penisului ca bărbații care suferă de POIS să aibă o problemă la nivelul receptorilor de opiacee, poate creierele lor consumă mai mult decât ar trebui, ceea ce declanșează după orgasm simptomele similare cu cele sevrajului de la opiacee. Deci există tratamente pentru bărbații cu POIS? Unii dintre ei recurg la strategii self-help.

cât crește penisul în timpul excitării lungimea și lățimea penisului mijlociu

De exemplu, unii își programează partidele sexuale atunci când știu că simptomele nu încurcă programul de muncă sau alte lucruri importante care au loc în viețile lor. Evident, strategia asta nu e tocmai ideală, pentru că dispare spontaneitatea. Din fericire, unele studii au descoperit că medicamentele pot ajuta, inclusiv răcirea penisului adică medicamente pentru alergii și medicamente anti-inflamatorii fără steroizi.

Alte cercetări au documentat un succes pentru tratamentul cu imunoterapie. Asta înseamnă să ți se facă injecții cu propria spermă sub piele, în mod regulat o dată la câteva săptămâni pentru început, apoi lunar pentru câțiva ani.

Prostatita: cauze, simptome, tratament

Abordarea asta poate nu e pentru toată lumea, dar e aceeași ca în tratamentul pentru alergii la polen, mucegai și animale de companie. Expunerea regulată a când o erecție este restabilită cu prostatită la doze mici de alergen în acest fel reduce în cele din urmă sensibilitatea la acesta.

Acestea fiind spuse, toate informațiile despre tratamente sunt limitate, și niciunul nu pare a fi la fel de eficient pentru răcirea penisului lumea. Din nou, asta indică posibilitatea ca nu toate cazurile de POIS să fie cauzate de același lucru.

 1. Informatii generale despre prostatita Ce este prostatita?
 2. Bărbații care răcesc o săptămână după un orgasm
 3. Operatorul de transport și de sistem alocă capacități de interconexiune pe una sau mai multe granițe împreună cu alți operatori economici cumularea în sol şi în apa freatică a unor substanţe minerale ex.
 4. Prostatita: cauze, simptome, tratament
 5. Cum să păstrezi o erecție pentru un bărbat
 6. Scurgere alba, raceala????
 7. Infertilitatea la bărbați - centenardigital.ro

Dacă e așa, atunci asta înseamnă tratamente diferite pentru persoane diferite. E demn de notat că după primul caz de POIS, documentat îna existat o creștere a numărului de bărbați care se plâng de POIS pe forumurile online. Acest lucru sugerează că nu avem încă un bun-simț al prevalenței adevărate a acesteia răcirea penisului că probabil este sub-diagnosticată.

De asemenea, este posibil ca majoritatea tipilor cu POIS răcirea penisului fie diagnosticați incorect din cauza lipsei de cunoștințe despre acest subiect.

Penis chilotei

E clar că mai avem multe de învățat despre POIS și e important ca viitoarele cercetări să se extinde răcirea penisului presus de bărbați, ținând cont că un studiu publicat anul trecut a raportat cel puțin un caz în care POIS a afectat o femeie. Mai sunt și unele femei care sunt alergice la sperma partenerului, care e cu totul altă problemă.

Totuși, pentru moment, veștile bune sunt că se pare că boala e tratabilă și nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți la o viață sexuală, răcirea penisului. Follow him on Twitter JustinLehmiller.