Tija penisului


View disclaimer Pentru a se obţine o erecţie, mesajele de la creier si de la celelalte organe de simţ, declanşează dilatarea arterelor din penis.

tija penisului

Acest lucru permite o creştere a cantităţii de sânge care circula în trei coloane ale ţesutului buretos din penis. Arterele furnizează sânge corpului spongios şi celor două coloane mai mari, corpul cavernos se umple cu sânge si penisul creşte şi devine rigid.

tija penisului

Presiunea ţesutului invadeaza venele din penis care retin sângele în acesta, până când se ajunge la un punct culminant sau senzaţia descreşte. Impotenţa, sau incapacitatea de a atinge sau de a menţine o erecţie, poate fi cauzată de o perturbare în orice etapă din acest proces.

tija penisului

Sunt disponibile mai multe tipuri de implanturi de penis care creează o erecţie artificială. Două tipuri de implanturi des intalnite sunt tijele maleabile, semi-rigide şi implanturile gonflabile.

tija penisului

Tija maleabilă semi-rigidă este, de obicei, confectionată din plastic, cu un nucleu de sârmă tija penisului. Aceste tije pot fi orientate în jos pentru a ascunde penisul sub îmbrăcăminte sau pentru a-l ridica, formând o erecţie artificială.

CUM SE RUPE AȚA? Despre PORSCHE și PENIS - SEXUL vs BARZA

Implantul gonflabil este mult mai complex şi implică mai multe părţi: un rezervor de lichid care tija penisului implantat în abdomen, un sistem de pompare situat în scrot, în apropierea testiculelor şi doi cilindri gonflabili.

Pentru a obţine o erecţie, pompa din scrot trebuie să fie strânsă în mod repetat, pentru a propulsa fluidul în cilindrii penisului. Când erecţia nu mai este dorită, o valvă de eliberare este apăsată pe partea laterală a pompei şi cilindrii se dezumflă.

tija penisului

Persoanele care doresc montarea acestor tipuri de implanturi trebuie să discutate mai întâi cu mediculcu privire la eventualele riscuri tija penisului complicaţii. Duration:

tija penisului